Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek

Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek

Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte gördüyseniz:

  • Daha akla yatkın sözler söyleyebilmek için heyecanınızı veya sinirlerinizi yatıştırmanız gerekebilir.

Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlarken gerçekte de ağlamak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada gerçekte ölmüş birinin öldüğünü görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada ve gerçekte ağlamak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada gördüğünü gerçekte yaşamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, gerginliğin biteceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gördüğün yeri gerçekte görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, ün salacağına işaret eder.

Rüyada gördüğün bir şeyi gerçekte yaşamak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gördüğün insanı gerçekte görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments