Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gondola bindiğini görmek

Rüyada gondola bindiğini görmek

Rüyada gondola bindiğini görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gondola bindiğini gördüyseniz:

  • Aklınız yolunuzu aydınlatabilir.

Rüyada gondola bindiğini görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gondol binmek zorlukların çözüme kavuşacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işaret eder.

Rüyada gondoldan düşmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada gümüş gondol görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada gondola binmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gondolda sallanmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada lunapark gondol görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına yorulur.

Rüyada gondol görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments