Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek kravat almak

Rüyada gömlek kravat almak

Rüyada gömlek kravat almak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sevgi ve hürmet göreceğine, çalışmalarının artacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine işarettir.

Rüyada gömlek kravat almak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kravat gömlek görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, işlerinin gerileyeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada gömlek ve kravat görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek kravat görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada gömlek kravat almak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, düşmanına galip geleceğine, hayırlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada turuncu kravat görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, dininden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada kravatlı erkek görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kravat aramak işlerin hafifleyeceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kısa kravat görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments