Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yazı görmek

Rüyada gökyüzünde yazı görmek

Rüyada gökyüzünde yazı görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde yazı gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Rüyada gökyüzünde yazı yazdığını görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde bismillahirrahmanirrahim yazısı görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde muhammet yazısı görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, konferans ve seminerlere katılacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde yazılar görmek sevgi dolu haberler alınacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde arapça yazı görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, her anlamda feraha kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzüne yazı yazmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde besmele yazısı görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kuran yazıları görmek çevresinin genişleyeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments