Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün emildiğini görmek

Rüyada göğsünün emildiğini görmek

Rüyada göğsünün emildiğini görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünün emildiğini gördüyseniz:

  • Endişeleri bir kenara bırakıp rahatlatıcı şeylerle uğraşmalısınız.

Rüyada göğsünün emildiğini görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu emzirirken görmek kendisini iyi hissedeceğine, ömrün uzun olmasına, uzun yaşayacağına inanılır.

Rüyada email almak spor yapmaya başlanılacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına alamet eder.

Rüyada erkek bebek emzirirken görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek emziren anne görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalettir.

Rüyada bebek emziren kişi görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavrusunu emziren kedi görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, ortak işlere gireceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada bir kadını bebek emzirirken görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments