Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giyinip soyunmak

Rüyada giyinip soyunmak

Rüyada giyinip soyunmak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kazançlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada giyinip soyunmak gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada bir kızın soyunduğunu görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada yarı soyunmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkalarının yanında soyunmak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin karşısında soyunmak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin soyunduğunu görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbise soyunmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada eşinin soyunduğunu görmek işlerinden de geri kalacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına işarettir.

Rüyada giyinmek soyunmak tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments