Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin soyunduğunu görmek

Rüyada eşinin soyunduğunu görmek

Rüyada eşinin soyunduğunu görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, gelirin tükeneceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin soyunduğunu gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Rüyada eşinin soyunduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının soyunduğunu görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının soyunduğunu görmek kolaylık elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada giyinmek soyunmak ardından yeni bir iş bulunacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada birinin önünde soyunmak işinin gücünün yaver gideceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının soyunduğunu görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet eder.

Rüyada üstünü soyunmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada herkesin içinde soyunmak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments