Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giriş kapısı görmek

Rüyada giriş kapısı görmek

Rüyada giriş kapısı görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işarettir.

Rüyada giriş kapısı gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada giriş kapısı görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada kapı girişi görmek gururlandıracak işler yapacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada giriş belgesi görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada evin girişini görmek her geçen gün başarılarının artacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mağara girişi görmek alınganlıkların hasıl olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınav giriş belgesi görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada apartman girişi görmek hikmet sahibi olacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada giriş kat görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments