Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gideceği evi bulamamak

Rüyada gideceği evi bulamamak

Rüyada gideceği evi bulamamak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ortaklıkların bozulacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Rüyada gideceği evi bulamamak gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Rüyada gideceği evi bulamamak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gideceğin yeri bulamamak geçimin daha kolay hale geleceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gideceği yolu bulamamak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada gideceği yeri bulamamak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada ev arayıp bulamamak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evi bulamamak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev bulamamak çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada aradığı evi bulamamak elinin de bollaşacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments