Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç birinin yaşlandığını görmek

Rüyada genç birinin yaşlandığını görmek

Rüyada genç birinin yaşlandığını görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine inanılır.

Rüyada genç birinin yaşlandığını gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Rüyada genç birini yaşlanmış görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada genç bir kadını yaşlanmış görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yaşlı birinin gençleştiğini görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaşama hevesinden olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı ölüyü genç görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadını genç görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada genç insanı yaşlı görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada genç birini yaşlı olarak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada genci yaşlı görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments