Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genci yaşlı görmek

Rüyada genci yaşlı görmek

Rüyada genci yaşlı görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Rüyada genci yaşlı gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi yerine getirmeniz eleştirilerin önünü kesebilir.

Rüyada yaşlı birinin gençliğini görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada genç yaşta evlenmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalettir.

Rüyada genç insanı yaşlı görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı insanı genç görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ekmeğinin de artacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadını genç görmek daima ona hürmet göstereceğine, çok uğraş vereceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı erkeği genç görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yaşlı adamın gençleştiğini görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments