Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle denize girmek

Rüyada gelinlikle denize girmek

Rüyada gelinlikle denize girmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlikle denize girmek gördüyseniz:

  • Katılldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Rüyada gelinlik giyip denize girmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada denize gelinlikle girmek yüksek mertebeye geleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle denize girmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, para yatıracağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada gelinlikle suya girmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet eder.

Rüyada gelinlikle tuvalete girmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine inanılır.

Rüyada gelinlikle mezara girmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik denemeye girmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına alamet eder.

Rüyada gelinlikle camiye girmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments