Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kaybetmek

Rüyada araba kaybetmek

Rüyada araba kaybetmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba kaybetmek gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğiniz konularda başarılı olmak için çok çalışıyorsunuz.

Rüyada kırmızı araba kaybetmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada arabasını kaybetmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işarettir.

Rüyada arabayı kaybetmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba kaybetmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada araba anahtarını kaybetmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, aradığı aşkı bulacağına delalet eder.

Rüyada araba anahtarı kaybetmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet eder.

Rüyada bebek arabasını kaybetmek bereketin geleceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada başkasının arabasını kaybetmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments