Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelini süslemek

Rüyada gelini süslemek

Rüyada gelini süslemek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kötü günleri geride bırakacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, adını işiyle duyuracağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gelini süslemek gördüyseniz:

  • Beni biraz ciddiye alanlar ne kadar haklı olduğumu anlayacaklar.

Rüyada gelini süslemek başarılarının devamının geleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sorunlarının yakında biteceğine delalettir.

Rüyada gelin süslemek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada gelin arabası süslemek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada cami süslemek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına yorulur.

Rüyada pasta süslediğini görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada evi süslemek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine delalettir.

Rüyada kapı süslemek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada mezar süslemek adının ülke dışında yayılacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments