Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gazetede fotoğrafını görmek

Rüyada gazetede fotoğrafını görmek

Rüyada gazetede fotoğrafını görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına yorulur.

Rüyada gazetede fotoğrafını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapmak istiyorsanız rüzgar sizden yana esiyor.

Rüyada gazetede fotoğrafını görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendi fotoğrafını gazetede görmek başarının adım adım yaklaşacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet eder.

Rüyada birine gazete vermek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine alamet eder.

Rüyada gazeteye görmek üzüleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gazete satmak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, tüm keyfinin kaçacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya işaret etmektedir.

Rüyada gazete satın almak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, zor zamanların biteceğine alamet eder.

Rüyada gazete yakmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada yanmış gazete görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments