Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırından börek almak

Rüyada fırından börek almak

Rüyada fırından börek almak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada fırından börek almak gördüyseniz:

  • Çok önemli görüşmelerden, önemli insanlarla birarada olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada fırında börek pişirmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada fırından börek almak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada fırında börek yakmak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada börek fırını görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada fırında börek görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, eşlerinin kapanacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada fırında kek pişirmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada eski fırın görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada fırıncı görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments