Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fındık kabuğu görmek

Rüyada fındık kabuğu görmek

Rüyada fındık kabuğu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sermayesini kaybedeceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalettir.

Rüyada fındık kabuğu gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var.

Rüyada kabuklu fındık görmek önünün açık olacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kabuklu fındık toplamak rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabuksuz fındık yemek mal kayıpları da yaşayacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kabuklu fındık görmek işlerini yoluna koyacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabuksuz fındık görmek tövbelerin kabul olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kabuklu fındık yemek her zaman neşeli olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, küslerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabuklu fındık kırmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine yorulur.

Rüyada fındık kabuğu görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments