Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fıkra dinlemek

Rüyada fıkra dinlemek

Rüyada fıkra dinlemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, sürekli yerinde sayacağına işaret eder.

Rüyada fıkra dinlemek gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada fıkra dinlemek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada fıkra anlatmak ev sahibi olunacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada kaside dinlemek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada türkü dinlemek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada camide dua dinlemek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mehter marşı dinlemek sorunların tek kalemde silineceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalp sesi dinlemek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada rüya dinlemek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hataların düzeltileceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments