Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felak ve nas okumak

Rüyada felak ve nas okumak

Rüyada felak ve nas okumak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada felak ve nas okumak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Rüyada ihlas felak nas surelerini okumak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına işarettir.

Rüyada ihlas felak ve nas surelerini okumak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye delalettir.

Rüyada nas felak ihlas surelerini okumak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada cin görüp felak nas okumak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada felak ve nas okuduğunu görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada felak nas okumak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, iyiliğe ve güzelliğe yorulur.

Rüyada korkup felak nas okumak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felak ve nas okumak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments