Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba almak ve binmek

Rüyada araba almak ve binmek

Rüyada araba almak ve binmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada araba almak ve binmek gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Rüyada ölü birinin arabasına binmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada öküz arabasına binmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada at arabaya binmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada itfaiye arabasına binmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada başbakanın makam arabasına binmek yüklü siparişler alacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, işinde ustalaşacağına inanılır.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada başbakanla aynı arabaya binmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada arabay binmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments