Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arab sürmek

Rüyada arab sürmek

Rüyada arab sürmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arab sürmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Rüyada arab sürmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada vücutta arapça yazı görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, başarılarını ispat edeceğine rivayet eder.

Rüyada arapla evlenmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arapça dövme görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına rivayet eder.

Rüyada arapça sesler duymak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arap çocuğu görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada arab görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret eder.

Rüyada arap insan görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments