Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fal baktırmamak

Rüyada fal baktırmamak

Rüyada fal baktırmamak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fal baktırmamak gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Rüyada kahve falında harf görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çingene fal baktırmak rakiplerin oyununa gelineceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kahve falında aslan görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahve falında balık görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına inanılır.

Rüyada falına baktırmak aksine daha da zorlaştıracağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada kahve falına görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada fal açtığını görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine alamet eder.

Rüyada fal açtırmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments