Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan okuyanı görmek

Rüyada ezan okuyanı görmek

Rüyada ezan okuyanı görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet eder.

Rüyada ezan okuyanı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda çok yakında olumlu gelişmeler var.

Rüyada ezan okuyarak uyanmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağına ezan okunmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ezan okunmasını istemek karamsarlığa düşeceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada ezan okuyan görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada ezan okunurken görmek yeni işlere girileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada ezan okuyan bebek görmek çok başarılı işlere girileceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ezan okunduğunu duymak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine yorulur.

Rüyada ezanın yanlış okunduğunu görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments