Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan okuduğunu görmek

Rüyada ezan okuduğunu görmek

Rüyada ezan okuduğunu görmek itibar edineceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, işlerini boşvereceğine işarettir.

Rüyada ezan okuduğunu gördüyseniz:

  • Öğreneceğiniz bazı şeyler size büyük bir güç verebilirler.

Rüyada eşinin ezan okuduğunu görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada cuma namazında ezan okumak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına alamet eder.

Rüyada uçarak ezan okumak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ezan okumak ve duymak alım gücünün zayıflamayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ezan okumak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ezan duası okuduğunu görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada minarede ezan okumak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine işarettir.

Rüyada ezanı okumak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, aşama göstermeyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments