Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apart görmek

Rüyada apart görmek

Rüyada apart görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada apart gördüyseniz:

  • Çevrenizi genişletmeniz mümkün olabilir.

Rüyada apar topar evlenmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, rahata ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada apar topar evlendiğini görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada apart otel görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada apart görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, boş yere korku duyulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments