Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evladını hasta görmek

Rüyada evladını hasta görmek

Rüyada evladını hasta görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, çekilen hasretin biteceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evladını hasta gördüyseniz:

  • Erafınızdaki ilgisiz veya her şeye mazaret arayan kişiler sorun yaratabilir veya sürekli savunma pozisyonunda olmaları sizi rahatsız edebilir.

Rüyada evladını hasta görmek işlerinin baltalanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çarelere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evladının öldüğünü duymak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada evlada sarılmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evladina kizmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına yorulur.

Rüyada evladını kesmek mutlu günler yaşanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada evlat edinilmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada erkek evlada sahip olmak mutluluğun aileye geri döneceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlat evlendirmek kalp kırıklığı olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments