Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin ortasında mezar görmek

Rüyada evin ortasında mezar görmek

Rüyada evin ortasında mezar görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok günah işleyeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, ömür boyu başarılı olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine inanılır.

Rüyada evin ortasında mezar gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada evin ortasında mezar görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin ortasına pislemek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin ortasında banyo yapmak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada evin ortasında kuyu görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine delalettir.

Rüyada evin ortasında ateş görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, malını ve canını riske edeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin ortasında havuz görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına yorulur.

Rüyada evin ortasında tuvalet görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evini denizin ortasında görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bununla yüceleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments