Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyle yatmak

Rüyada anneyle yatmak

Rüyada anneyle yatmak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyle yatmak gördüyseniz:

  • Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Rüyada ölü anneyle yatmak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yerinde saymayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin yanına yatmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesiyle yatmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyle yatmak patron koltuğuna yükseleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyle yatmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, evlatların hayırsız çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin dizine yatmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş annesinin yanında yatmak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, insanlar tarafından sevileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine yorulur.

Rüyada bir adamla yatmak yaşama dört elle sarılacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments