Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi yıkılmak

Rüyada evi yıkılmak

Rüyada evi yıkılmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada evi yıkılmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişilerin ne yapmaya çalıştığını netleştirmeniz, ileride üzülmenizden daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yıkılan evden sağ çıkmak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremde evlerin yıkılmasını görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada ev duvarının yıkıldığını görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet eder.

Rüyada depremden evlerin yıkıldığını görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, zenginliği bulacağına, kişinin adeta gençleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkı ev görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine alamet eder.

Rüyada başkalarının evlerinin yıkıldığını görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan evi görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan evleri görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments