Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi yamuk görmek

Rüyada evi yamuk görmek

Rüyada evi yamuk görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada evi yamuk gördüyseniz:

  • Daha bir bağımsız yapıdasınız.

Rüyada yamuk ev görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi yamuk görmek yeni bir işe gireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzını yamuk görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evini yamuk görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada yamuk altın bilezik görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yamuk minare görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada birinin ağzının yamuk olduğunu görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yamuk yüzük görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments