Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve balık getirmek

Rüyada eve balık getirmek

Rüyada eve balık getirmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hidayete ereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Rüyada eve balık getirmek gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Rüyada eve balık getirmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada birinin balık getirdiğini görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada eve ekmek getirmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada eve cenaze getirmek iş hayatında başarılı olmaya, parasız kalacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve kedi getirmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve gelin getirmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına inanılır.

Rüyada eve et getirmek geçim derdi çekmeyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve eşya getirmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments