Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evdeki eşyaları toplamak

Rüyada evdeki eşyaları toplamak

Rüyada evdeki eşyaları toplamak belaya ve derde düşeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaları toplamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da sağlığınızı ilgilendiren kaçınılmaz bir durum, bazı alanlarda saha dışında kalmanıza neden olabilir.

Rüyada evde eşya toplamak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada evdeki eşyaları toplamak moralinin düzeleceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden eşya toplamak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyasını toplamak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev eşya toplamak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evden eşyaları toplamak beklentilerin gerçekleşeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ev eşyası toplamak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada ev eşyalarını toplamak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments