Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kapalı kalmak

Rüyada evde kapalı kalmak

Rüyada evde kapalı kalmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evde kapalı kalmak gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Rüyada bir evde kapalı kalmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına inanılır.

Rüyada evde kapalı kalmak kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı alanda kalmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yere kapalı kalmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işarettir.

Rüyada okulda kapalı kalmak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulur.

Rüyada bir odada kapalı kalmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı odada kalmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada kapalı yerde kalmak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments