Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev yıkıldığını görmek

Rüyada ev yıkıldığını görmek

Rüyada ev yıkıldığını görmek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, iyi konumlara geleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada ev yıkıldığını gördüyseniz:

  • Yeni fikirler karlı girişimlere dönüşebilir.

Rüyada depremde yıkılmış ev görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada yıkılan evi tamir etmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işarettir.

Rüyada depremde evlerin yıkılmasını görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev yıkıldığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan evden kurtulmak kazancının artacağına,, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına inanılır.

Rüyada yıkılan evden sağ çıkmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev yıkılması görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ev yıkıp yeniden yapmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, ona kol kanat gereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments