Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev yapıp yıkmak

Rüyada ev yapıp yıkmak

Rüyada ev yapıp yıkmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, para kazanmaya, kimseyle konuşmaz olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ev yapıp yıkmak gördüyseniz:

  • Endişelenmemenizde fayda var.

Rüyada ev yapıp yıkmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kepçeyle ev yıkmak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada ev yıkmak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev duvarı yıkmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  alamet eder.

Rüyada eski ev yıkmak kazancınızın artacağına, işlerinin yarıda kalacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına yorulur.

Rüyada eski evi yıkmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, canının kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dozerle ev yıkmak bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balyozla ev yıkmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments