Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev süslemek

Rüyada ev süslemek

Rüyada ev süslemek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine tabir olunur.

Rüyada ev süslemek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada evi süslemek alim insanlardan sayılacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada ev süslemek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanını süslemek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada çiçek süslemek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada odayı süslemek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına alamet eder.

Rüyada pencere süslemek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yatak süslemek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kendini süslemek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments