Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev kiralamak

Rüyada ev kiralamak

Rüyada ev kiralamak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, işine dört elle sarılacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev kiralamak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından hastalıklara eğilimlisiniz.

Rüyada büyük ev kiralamak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına yorulur.

Rüyada eski bir ev kiralamak çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski ev kiralamak işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir ev kiralamak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, bahtının açık olacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine delalet eder.

Rüyada yeni ev kiralamak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşyalı ev kiralamak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine rivayet eder.

Rüyada ev kiralamak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, varlık içinde yaşayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ev kiralamak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments