Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev boyalı görmek

Rüyada ev boyalı görmek

Rüyada ev boyalı görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, insanların saygısının kazanılacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev boyalı gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada pembe boyalı ev görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işaret eder.

Rüyada ev boyası almak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı boyalı ev görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyalı ev görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi boyalı ev görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada evi badana boya yapmak kendisine uğur getireceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada içi yeşil boyalı ev görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine inanılır.

Rüyada boyası dökük ev görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments