Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev boş görmek

Rüyada ev boş görmek

Rüyada ev boş görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, yardım edeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalettir.

Rüyada ev boş gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada boş ev temizlemek dostlarını da iyi seçeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine inanılır.

Rüyada evde boş oda görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işaret eder.

Rüyada dolu evi boş görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş bir evi temizlemek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, rahat bir işe girileceğine, geçim derdinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kirli boş ev görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içi boş ev görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada boş beyaz ev görmek her anlamda feraha kavuşacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada büyük boş ev görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments