Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi ağlıyor görmek

Rüyada anneyi ağlıyor görmek

Rüyada anneyi ağlıyor görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi ağlıyor gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz yüzünden tanıyacağınız, ya da tanıdığınız birisi ile uyumlu bir ilişkiye girmeniz olasıdır.

Rüyada ağlayarak anneye sarılmak çalıştığına değeceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine yorulur.

Rüyada ölen annesini ağlarken görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada annesini ağlarken görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan anne görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi ağlıyor görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada annesini ağlayarak görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada vefat eden anneyi ağlarken görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada annesini ağlatmak şaşkın olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments