Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyaları yenilemek

Rüyada eşyaları yenilemek

Rüyada eşyaları yenilemek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, yarar getireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına alamet eder.

Rüyada eşyaları yenilemek gördüyseniz:

  • Bazı hobileriniz yeni şeyler deneme arzunuzu arttırabilir.

Rüyada ev eşyası yenilemek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işarettir.

Rüyada eşyaları yenilemek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada evin eşyalarını yenilemek umutsuz olacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada ev eşyasını yenilemek çok büyük üzüntü duyacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşya yenilemek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin eşyalarını yenilemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada evin içini yenilemek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada evin kapılarını yenilemek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments