Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya bulamamak

Rüyada eşya bulamamak

Rüyada eşya bulamamak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşya bulamamak gördüyseniz:

  • İş değişiklikleri, ek işler veya yeni başvurular daha önemli fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada eşya bulamamak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşyalarını bulamamak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına tabir olunur.

Rüyada eşyayı bulamamak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret eder.

Rüyada arabasını bulamamak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaybolmak evini bulamamak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada elbiselerini bulamamak yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada aramak bulamamak hayatının kolaylaşacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada birini aramak bulamamak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments