Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneye sarılmak

Rüyada anneye sarılmak

Rüyada anneye sarılmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada anneye sarılmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin annesine sarılmak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada anneye sarılıp öpmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada annesine sarıldığını görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada ölmüş anne babaya sarılmak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin annesine sarılmak evinin geçiminin zorlaşacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına alamet eder.

Rüyada anneye sarılıp ağlamak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş olan anneye sarılmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine rivayet eder.

Rüyada anneye sarıldığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments