Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle sinemaya gitmek

Rüyada eski sevgiliyle sinemaya gitmek

Rüyada eski sevgiliyle sinemaya gitmek bir düşmanın kötü haberini almaya, çok sağlıklı olunacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, afiyete ereceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yeni bir çevre edinileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle sinemaya gitmek gördüyseniz:

  • Kontrol dışına çıkan olay veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle sinemaya gitmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle sinemaya gitmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada sevgilisiyle sinemaya gitmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinle sinemaya gitmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kazançlı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada biriyle sinemaya gitmek çok zor günler geçireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarla sinemaya gitmek kazanca kavuşacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşla sinemaya gitmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sinema gitmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments