Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesiyle konuştuğunu görmek

Rüyada annesiyle konuştuğunu görmek

Rüyada annesiyle konuştuğunu görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, zarar edeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesiyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada ölmüş annenin konuştuğunu görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek daha çok çalışılacağına, sağlığının da bozulacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada anne karnında konuşan bebek görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada annesiyle konuştuğunu görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Rüyada kundakta konuşan bebek görmek her zaman çok üzgün olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin konuştuğunu görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün konuştuğunu görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Rüyada atla konuştuğunu görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments