Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kardeşini görmek

Rüyada eski sevgilinin kardeşini görmek

Rüyada eski sevgilinin kardeşini görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, olaylı günler geçireceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çok sevileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kardeşini gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Rüyada eski sevgilinin erkek kardeşini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, malının artacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kardeşini görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işaret eder.

Rüyada kardeşinin eski sevgilisini görmek eğlenceli günler geçirileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin kardeşini görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kardeşlerini görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının kardeşini görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin erkek kardeşini görmek başarısının azalacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşiyle sevgili olmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments