Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski öğrencilerini görmek

Rüyada eski öğrencilerini görmek

Rüyada eski öğrencilerini görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski öğrencilerini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tarafından kabul edilmesi zor plan veya programlar konusunda kendi mantığınızı kabul ettirme ya da anlatabilme çabanız yorucu olabilir.

Rüyada eski öğrenci görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski öğrencisini görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski öğrenciyi görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, makamının tehlikeye gireceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına delalettir.

Rüyada eski öğrencilerini görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada okul ve öğrenci görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, bol kazançlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada öğrenci ve öğretmen görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada üniversite öğrencileri görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada önlüklü öğrenciler görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, gülmeye hasret kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments