Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kağıt görmek

Rüyada eski kağıt görmek

Rüyada eski kağıt görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski kağıt gördüyseniz:

  • Geçerli nedenleri olabilir.

Rüyada eski kağıt görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, refah içinde olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski kağıt para görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada eski kağıtlar görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eskimiş kağıt para görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski kağıt para saymak başına uğursuzluklar geleceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, manevi olarak da yıpranacağına işaret eder.

Rüyada eski kağıt para almak başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden kağıt almak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine tabir olunur.

Rüyada eski kağıt para bulmak birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments