Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski işi görmek

Rüyada eski işi görmek

Rüyada eski işi görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada eski işi gördüyseniz:

  • Güven problemleri yaşanmaması için sorumlulukların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada eski işyerinde olmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sorununu kolayca çözeceğine delalettir.

Rüyada eski işyerini ziyaret etmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya işarettir.

Rüyada eski çalıştığım işyerini görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada eski işini yaptığını görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski işine başladığını görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada eski işine döndüğünü görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada eski işyerinde işe başladığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kişinin hayatının değişeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada eski işyeri arkadaşlarını görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments