Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ilkokulunu görmek

Rüyada eski ilkokulunu görmek

Rüyada eski ilkokulunu görmek işlerinin kötüleşeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalettir.

Rüyada eski ilkokulunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar.

Rüyada eski ilkokul arkadaşlarını görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, gözden düşeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski ilkokul öğretmenini görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada eski ilkokul arkadaşını görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada eski ilkokulunu görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, can sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilkokulunu görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada ilkokula gitmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada ilkokul öğrencisi görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada ilkokul önlüğü giymek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments